raquel sala

Els nostres serveis

Cuida’t

A Raquel Sala t’oferim…

 

Fotodepilació
Automaquillatge
Ungles de gel

FOTODEPILACIÓ

La depilació definitiva

T’oferim un mètode completament nou i innovador! El sistema làser SHR DIODE és el mètode làser més actual del mercat de llum de xenó, arriba per substituir a quelsevol altre mètode de làser existent que ja té, avantatges sobre tos ells. És ràpid, còmode, segur, ondolor i efectiu!
A més a més, la radiofreqüència té molts efectes benèfics a nivell estètic en tractaments de rejoveniment, ja que estimula les fibres de col·lagen per diàtermia i, al contreure, produeixen un efecte de tonifiació i tensat.
 
Comprova els resultats amb els nostres millors professionals. 
A un preu immillorable de 30€ per zona depilada.

Automaquillatge

Maquillatge professional a l’abast de tothom

A Raquel Sala Perfumeries comptem amb la presència a les nostres botigues de Pere Fortuny, maquillador oficial de la marca Lancôme, que et maquilla i t’ensenya les noves tendències del sector. Si ho prefereixes, també et pots automaquillar tu mateixa i aprendre els millors trucs per treure el màxim partit dels nostres maquillatges. També tenim la nostra experta de la casa que, mensualment i a totes les botigues, fa tallers de maquillatge i ens explica com cuidar i tractar la nostra pell.
 
Vine a maquillar-te als nostres centres.
 
No ho dubtis, truca’ns i reserva hora.

UNGLES DE GEL

Les teves mans diuen molt de tu

El nostre servei de manicura o pedicura a l’instant et permet gaudir d’unes ungles fantàstiques de llarga duració. Pots escollir entre l’ungla complerta o només la puntera. La tècnica consisteix en aplicar sobre l’ungla natural una resina que posteriorment es poleix, es talla a la mida desitjada i, finalment, s’escull el to i es pinta. El resultat pot ser atrevit o discret ja que la mida, la forma i el color l’esculls tu com a client.

No et perdis el nostre servei de manicura a la carta.

Reserva ja la teva hora.