Política de privadesa

1.- Raquel Sala SL – CIF:B61429040, C/ Sant Miquel, 44 08540 Torelló.

 2.- Actualització de les dades:
A Raquel Sala ens esforcem per mantenir les dades actualitzades, no obstant si canvia alguna dada del seu perfil o està incorrecte li demanem que les actualitzin.

3.- Comunicació de dades personals a tercers.
Des de Raquel Sala SL no revelarem les vostres dades més enllà dels casos que al llei ens obligui (administracions públiques, autoritats administratives o judicials, etc.) o en cas de l’empresa de transports per enviar el producte a un domicili determinat.

 4.- Seguretat
A Raquel Sala utilitzem les tecnologies més adequades a l’estat de la tècnica actual per protegir les vostres dades i informacions personals, per aquest motiu la nostra pàgina web s’emmagatzema a uns servidors segurs contra els atacs més habituals. No obstant, hem de recordar que no existeix una tecnologia completament immune i per tant s’han de posar mitjans per tal de mantenir els nivells de seguretat de les seves dades, especialment recomanem que s’utilitzin contrasenyes per l’accés al compte d’usuari d’almenys 8 caràcters alternant xifres, majúscules i minúscules i caràcters especials. També recomanem que es modifiqui la contrasenya almenys una vegada l’any o bé davant de qualsevol sospita de que una tercera persona la pugui conèixer procediu a canviar-la.

 5.- Ús de Drets

En qualsevol moment podem exercir els drets a l’accés, ratificació, cancel·lació i oposició del compte, mitjançant un enviament d’una sol·licitud de l’exercici corresponent enviant un e-mail des de la mateixa direcció que s’ha proporcionat registrant-se a la web a la direcció següent: rs@raquelsala.com

També, en el cas de voler-se donar de baixa es pot fer enviant un correu a la direcció anterior. De la mateixa manera que si es té qualsevol dubte a l’hora d’exercir els drets us podeu dirigir a la nostre secció d’atenció al client o bé trucant al nostre número d’oficines 93 886 06 11.

 6.- Promocions d’enviament de correus

Les promocions de newsletters poden estar subjectes a canvis en les condicions atenent a la disponibilitat dels productes i a les especificacions més concretes sobre les mateixes. Davant qualsevol dubte us intentarem informar sobre qualsevol canvi que tingui una promoció a través de l’àrea d’Atenció al Client.