Oferta!

PRADA LA FEMME EAU DE TOILETTE

85,00

Eau de Toilette

Neteja
SKU: N/A Categories: ,
PRADA LA FEMME EAU DE TOILETTE – 100ml
Abans: 155,00€ 85,00€ -45%
PRADA LA FEMME EAU DE TOILETTE – 100ml
Abans: 155,00€ 85,00€ -45%

Descripció

La Femme de Prada és una fragància caracteritzada per la seva elegància i sofisticació. Elaborada a partir d’ingredients de la més alta qualitat que conflueixen en una impressió inequívoca, aquesta fragància combina tradició i exotisme per formular una declaració definitiva i transcendental.

La femme Prada és una crida a l’emoció, una fragància que es desvia dels senders habituals de la perfumeria, arribant a evocar una evasió sensorial en les dones.

Aquesta nota solar, oral i sensual, rememora la frescor de la rosada sobre una flor exòtica. La nota es barreja amb ylang-ylang, els tocs especiats se suavitzen amb cera d’abella, vainilla i nard. La destil·lació de vetiver culmina la fragància, completant i arrodonint la seva essència. La perfumista Daniela (Roche) Andrier és la creadora de l’embriagadora fragància.

El pot de La Femme Prada reprèn el llenguatge clàssic i distintiu de la signatura. El blanc i daurat, s’apliquen a la fragància femenina com un reflex de la seva essència sensual, mentre que el vidre ambre subratlla l’exotisme del perfum. A més el disseny gairebé arquitectònic del flascó homenatja els interiors de Prada, que recorden l’estil d’un joier, el joc de miralls al seu interior reflecteix la llum i multiplica les imatges.

Informació addicional

Envàs

35ml, 50ml, 100ml

marques

Prada