NINA RICCI BELLA EAU DE TOILETTE

Eau de Toilette

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

SKU: N/A Categories: ,

Descripció

Bella de Nina Ricci és un “Eau de Toilette” llançat en 2018 que pertany a la família Floral Fruiter per a dones. La marca el presenta dins de la seva col·lecció Les Belles de Nina que inclou Nina, Lluna i aquesta nova incorporació, Bella.

Les perfumistes Louise Turner i Sofia Constant han sabut reflectir l’essència d’una dona atrevida, que potser no sempre acata les regles, però amb una feminitat única. És una cosa que es veu en la seva composició àcid-floral: s’inicia amb notes de mandarina verda, ruibarbre i llimona. Al cor trobem el que s’anomena Gelea Rosa composta per rosa i fresia, i finalitza amb almesc blanc i vainilla.

Poma Verda. Els carrers de Nina, la forma arrodonida de poma, el color verd viu, les fulles daurades i una curiosa marieta verd posada en elles.

“La princesa de la vida”. Aquest és l’eslògan amb el qual s’agrupen les fragàncies Les campanes de Nina, representant una princesa amb cada fragància. En aquest cas, Bella és la princesa més atrevida, sexy i murri.

Les aparences enganyem. Darrere de la seva aparença fantasiosa i dolç, trobem una fragància que gràcies al ruibarbre té una aroma verd cru i s’allunya a la idea preconcebuda “fragància femenina llaminera”.

Informació addicional

Envàs

30ml, 50ml, 80ml

marques

Nina Ricci