ISSEY MIYAKE MAJEURE EAU DE TOILETTE

Eau de Toilette

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

SKU: N/A Categories: ,

Descripció

L’Eau Majeure de Issey Miyake és una fragància masculina, afustada i cítrica, molt cridanera.

L’aigua és la inspiració d’aquest perfum, aquesta recrea moviment de força com a símbol de la masculinitat. La força masculina d’una fragància realment irresistible, neix de l’aigua, de la seva energia i de la seva potència incontinguda. L’aigua modela amb classicitat un fons afustat, des d’un cor marí i ple de força, concebent així una fragància pura amb tocs refrescants, i plena de personalitat. Per a homes amb presència, i un halo elegant, que busquen vestir el seu dia a dia amb un toc característic.

Majeure pertany a la família olfactiva amaderada Aquàtica i s’inicia amb notes de sortida efervescents que aporten un aire de puresa, com la bergamota i la taronja (aranja), aquestes obren pas a un cor amb notes marines, fresques i refrescants. En el fons, les notes de fusta, masculines i càlides es combinen amb la Caixmir, cremosa i vibrant.

El flascó manté formes pures i minimalistes, amb un toc sobri. Un ampolla rectangular, de vidre transparent, que deixa entreveure una essència blau, representant la frescor que guarden els seus acords. Coronant el perfum, un tap quadrat en un color platejat que aporta un toc distintiu.

Informació addicional

Envàs

50ml, 100ml

marques

Issey Miyake