Oferta!

HUGO BOSS BOTTLED ELIXIR PARFUM

From 65,00

Neteja
SKU: N/A Categories: ,
HUGO BOSS BOTTLED ELIXIR PARFUM – 50ml
Abans: 100,00€ 65,00€ -35%
HUGO BOSS BOTTLED ELIXIR PARFUM – 100ml
Abans: 130,00€ 89,00€ -32%
HUGO BOSS BOTTLED ELIXIR PARFUM – 50ml
Abans: 100,00€ 65,00€ -35%
HUGO BOSS BOTTLED ELIXIR PARFUM – 100ml
Abans: 130,00€ 89,00€ -32%

Descripció

Descobreix la intensitat en la màxima expressió! Una composició sofisticada i altament concentrada, Boss Bottled Elixir t’incita a trobar la teva llum interior ia ser el teu propi boss.

Aquesta exquisida fragància per a home, que captura una aroma Boss Bottled enfustat i ambarí d’alt impacte, presenta càlides notes de sortida d’encens i cardamom, un temptador cor de vetiver i pàtxuli i una base d’essència de cedre.

Llançat 25 anys després del Boss Bottled original, Boss Bottled Elixir reinterpreta una icona de les fragàncies amb una declaració vigorosa, prometent una profunditat inigualable i una experiència d’ús envoltant.

Elaborada per la icònica mestra perfumista Annick Menardo –creadora del perfum signature Boss Bottled– amb una estreta col·laboració amb la perfumista Suzy le Helley, aquesta irresistible fragància celebra la reinvenció d’un clàssic contemporani.

L’Elixir és una fragància increïble i captivadora carregada de rics ingredients en altes concentracions. Les essències d’encens i cardamom exhalen calidesa i vitalitat, mentre que el cor de vetiver i patxulí deixa una estela tèrrea i inoblidable. Amb una base d’essència de cedre i absolut de làdano, Boss Bottled Elixir dota qui el porta d’un fort carisma amb notes enfustades i una explosió d’intrèpida masculinitat.

L’exclusiu flascó de vidre Boss Bottled es presenta amb un acabat lacat negre intens que dóna pas a una brillantor daurada al centre, com una manera de guiar l’esperit de l’home Boss modern cap a la recerca de la llum interior.

L’acabat de ceràmica radiant i un tap raspallat de color daurat realcen encara més l’elegància d’aquesta nova creació dins l’univers Boss Bottled.

Informació addicional

marques

Hugo Boss

Envàs

50ml, 100ml